Astro centar

Razgovarajte uživo sa najpoznatijim domaćim astrolozima!

Pozovite bilo kada broj:

0906 202 059

Cena poziva: 42,00 din za pola minuta razgovora iz fiksne ili MTS mreže.

Astro savet

Pitajte najbolje astrologe u zemlji!

Pošaljite SMS poruku na broj 1298 (za sve mreže):

K datum_rođenja vaše_pitanje

Stiže 3 do 5 poruka u odgovoru u roku od 24 sata. Cena: 182,64 din (MTS), 183,60 din (Telenor), 183,48 din (Vip)
Primer: K 12.03.1982 Kada cu se udati?

Dnevni lični horoskop

Pročitajte svoj lični horoskop za danas!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

HOR datum_rođenja vreme_rođenja mesto_rođenja

U odgovoru stiže do 5 poruka.
Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: HOR 12031982 1400 Beograd
(ako ste rođeni 12.03.1982. u 14:00 časova u Beogradu)

Numerološka analiza

Proverite koju ulogu imaju brojevi u vašem životu, kako da najbolje funkcionišete i kako da savladate probleme.

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

NUM datum_rođenja

Stižu 4 poruke u odgovoru. Cena: 122,64 din (MTS), 123,60 din (Telenor), 123,48 din (Vip)
Primer: NUM 15071985
(ako ste rođeni 15.07.1985)

Ljubavni kalkulator

Proverite koliko se slažete u ljubavi sa svojom simpatijom!

Pošaljite SMS poruku na broj 2200 (za sve mreže):

LJUBAV vaše_ime_prezime simpatija_ime_prezime

Cena: 38,64 din (MTS), 39,60 din (Telenor), 39,48 din (Vip)
Primer: LJUBAV Jelena Ivanovic Milan Pavlovic

SMS servisi

Astrološki i zabavni sadržaji direktno na Vašem mobilnom telefonu!

Kliknite ovde za pregled svih SMS servisa!

Dnevni horoskop - ponedeljak, 30. mart 2015.

Vodič kroz zvezde

 Dnevni horoskop  |  Nedeljni horoskop  |  Bioritam  |  Astrologija  |  Ljubav  |  Tarot 
 Servisi:  Astro centar  |  Astro savet  |  Numerologija  |  Dnevni  |  Erotski  |  Ljubavni kalk.  


Ovan
Ovan
21.03 - 20.04

Poželjno je iskoristiti optimizam i potrebu za partnerstvom u cilju ostvarivanja intenzivne timske saradnje. Dan je u znaku društvenih i poslovnih kontakata. Ukoliko budete maksimalno popustljivi, snosićete posledice. Stoga se savetuje zlatna sredina u svemu. Sa Blizancima i Devicama će biti daleko lakše nego što ste mogli da pretpostavite. Poželjno je da neka ubeđenja ostavite po strani.

Bik
Bik
21.04 - 20.05

Nastojite da budete u centru svih zbivanja. Da možda malčice ne preterujete? Iskoristite talenat za propagandu i obilje besedničkog dara na adekvatan način. Ne traćite ga uzalud tračareći i trošeći energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Možete biti izneverena strana. U izgledu je veći finansijski dobitak. Okrenite se prijatnim stvarima i relaksaciji.

Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06

Zahvaljujući izrazitoj mentalnoj aktivnosti, utičete na okolinu. Dobijate zasluženo priznanje, shodno situaciji u kojoj ste. Problem dana se može javiti ukoliko se sa partnerom budete konfrontirali u mišljenjima. Poželjno je da ono što vam on kaže na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Tolerantnost pre svega! Sva ograničenja u ljubavnom životu su prolazna, pa je poželjno okrenuti se onim stvarima u kojima ste uspešni. Bićete zadovoljni, a samim tim i zdravi.

Rak
Rak
21.06 - 20.07

Želja za komunikacijom i usavršavanjem je pojačana. Ukoliko budete pokušali da pravilno usmerite jednog Blizanca, niti ćete to uspeti niti ćete se dobro osećati. On će iz vas izvući energiju, pa možete ostati bez nje. Stoga, izbegavajte uzaludne rasprave i opterećivanje ljudi. Samo je jedan život. Jačajte imunitet da se ne biste prehladili.

Lav
Lav
21.07 - 21.08

Lavovi razmišljaju o promeni prebivališta. Budući da trenutno niste sposobni da donosite ispravne odluke, pokušajte da odložite sve što dovodi do zakasnelih posledica. Organi govora i sluha mogu uticati na kompletno raspoloženje. Planove zasad ne realizujte. Pričekajte povoljniji momenat. Izvucite pouku iz trenutnog stanja, jer ćete samo tako moći da prevaziđete krizu. Smirite živce i čuvajte ih za stare dane.

Devica
Devica
22.08 - 22.09

Samo u radu zaboravljate lošu situaciju i probleme. Za depresiju nemate vremena, jer je posao na prvom mestu. Iako će razni Lavovi, Vodolije i Jarci pokušati da vas izbace iz koloseka, neće uspeti. Bićete smireni i hladni kako to samo vi umete u sličnim situacijama. Niste raspoloženi za svađu. Imate prednost u izvesnoj situaciji, pa je iskoristite na najbolji mogući način. Veća suma novca je u izgledu.

Vaga
Vaga
23.09 - 22.10

Nude vam se dve varijante, a na vama je za koju ćete se opredeliti. Pošto su neki prijatelji počeli da vas opterećuju agresivnim nastupima, poželjno je eliminisati ih, bar na kratko. Škorpije pokušavaju da miniraju vaše stavove, ali ukoliko budete taktični shodno pripadnosti astrološkom znaku, biće super. Ne dozvolite bilo kome da utiče na vaš život.

Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11

Planovi nemaju puno veze sa stvarnošću, špekulacije takođe, pa se savetuje oprez. Posebno obratite pažnju na svoju sklonost da bez napora ostvarujete ciljeve, jer će biti problema. Sa Strelcima i Ribama saradnja nije idealna. Pola onoga što vam nude bacite u vodu. Nadate se da ćete jedan problem eliminisati. Pošto to žarko želite, već ste na pola puta da ga rešite.

Strelac
Strelac
23.11 - 20.12

Divno se osećate, zadovoljni ste, a razlog je individualan. Sve zavisi od afiniteta. Neke Strelce očekuje poslovna ekspanzija, neki su u novoj zanimljivoj vezi, neki započinju biznis. Pošto je dan pun prijatnih uzbuđenja i iznenađenja, prepustite mu se na sebi svojstven način. Blaga nervoza je normalno stanje, budući da ste pod konstantnim stresom, bilo poslovnim bilo porodičnim. Kad bolje razmislite, shvatićete da vaši strahovi prelaze normalne granice. Borite se protiv njih.

Jarac
Jarac
21.12 - 19.01

Poslovi ne mogu da čekaju. Ukoliko ste nešto propustili, danas ćete to sa lakoćom nadoknaditi. Zbog nekoga i nečega strahujete. Pošto ste opečeni lošim iskustvima, ne želite da vam se slične neprijatnosti ponove. I neće. Aktivirajte maštu. Bavljenje kreativnim radom i pravilno korišćenje energije donosi konkretne rezultate.

Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02

Iskoristite momenat, jer ćete samo odlučnom akcijom rešiti problem. Ukoliko budete verbalizovali stvari, taktizirali i oklevali, mogućnost da propustite povoljnu priliku postaće očigledna. Razapeti ste između želja i mogućnosti. Nije vam lako, ali morate biti strpljivi. Uspećete da ostvarite to što ste naumili, jer ne odustajete tek tako. Okrenite se zdravlju, budite smireni i strpljivi, pa ćete izbeći smetnje vezane za srce.

Ribe
Ribe
19.02 - 20.03

Okupirani ste porodičnim problemima. Želite da na što bolji način rešite stambeni problem. Neke Ribe će imati sreće u tome i uspeti da iz minimuma izvuku više nego što se da pretpostaviti. Srećne okolnosti vam idu na ruku. Od ličnog zalaganja zavisi koliko ćete ih iskoristiti. Savetuju se jasan plan i konkretna akcija. Ne rasplinjujte se na nevažne stvari, posebno ne na umišljene zdravstvene probleme.

Početna strana | Vesti | Život | Prodavnica | Forum | Pričaonica | Internet pristup | Pregled sadržaja
English | Ćirilica | Uslovi korišćenja | Privatnost | Reklamiranje | Poslovi | O Krstarici | Pomoć

Copyright © Krstarica d.o.o. 1999-2015. Sva prava zadržana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.